Wij behartigen uw belangen

Hondsrug Advocatuur

Hondsrug Advocatuur is een advocatenkantoor, gevestigd in hartje Emmen, gelegen op de mooie Drentse Hondsrug.
Wij zijn een laagdrempelig kantoor, waar een iedereen welkom is. Op deze website vindt u  wat informatie op hoofdpunten over de zaken die wij voor u kunnen behandelen. Wilt u meer weten of hebt u juridische hulp nodig, dan kunt u telefonisch een afspraak maken. Een eerste oriĆ«nterend gesprek is gratis en vrijblijvend.

RECHTSGEBIEDEN

HIERIN HEBBEN WIJ ONS GESPECIALISEERD

ASIEL- en vluchtelingenRECHT

Personen- en familierecht

ASIEL- EN VLUCHTELINGEN RECHT

Ons kantoor is gespecialiseerd in het asiel- en vluchtelingenrecht. Wij helpen zowel mensen die in een asielprocedure zitten als mensen die een ander soort verblijfsvergunning willen aanvragen. Als u bijvoorbeeld uw partner uit het buitenland wil laten overkomen kunnen wij u adviseren en eventueel begeleiden bij de procedure. Ook kunnen wij u helpen bij bijvoorbeeld de aanvraag voor een verblijfsvergunning voor studie, een verblijfsvergunning arbeid of een verblijfsvergunning voor medische behandeling.

Een aanvraag voor een reguliere (= niet asiel) verblijfsvergunning moet in de meeste gevallen worden ingediend bij de gemeente.

PERSONEN- EN FAMILIERECHT

Het personen- en familierecht richt zich specifiek op zaken die te maken hebben met afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding. Het is een breed rechtsgebied en heeft alles te maken met menselijke relaties. Wij kunnen je ook helpen met vragen over:

  • Zorg:
    ondertoezichtstellingen, curatele- en bewindstellingen;
  • Het huwelijk en samenwonen:
    de keuze voor wel of geen huwelijkse voorwaarden of een samenlevingscontract, wijzigingen en speciale verzoeken.

Contact

Neem gerust vrijblijvend contact ons op.

Plan uw route naar ons kantoor

Bezoek uitsluitend op afspraak

Contactgegevens

Hondsrug Advocatuur

Nasaulaan 28
7811 GK Emmen

  0591 658 144

  0591 613 388

  info@hondsrug-advocatuur.nl