2015 Copyright Hondsrug Advocatuur
Hier kunt u ons vinden...


Terug


Met de auto

Indien u met de auto komt kunt u Emmen-centrum volgen en vervolgens de borden naar het Centraal Station volgen. U komt door het centrum. In de Nassaulaan is er sprake van eenrichtingsverkeer. U dient derhalve een rondje te rijden om bij de Nassaulaan te komen. U kunt afslaan bij de Oranjelaan, en vervolgens met de bocht naar rechts gaan en zo komt u in de Nassaulaan.

Let op! Er is weinig parkeergelegenheid in de Nassaulaan. De parkeerplaatsen voor ons kantoor zijn bestemd voor vergunninghouders en dus niet voor bezoekers. U kunt daarom op onze oprit parkeren. Indien er geen ruimte is om op de oprit te parkeren, kunt u betaald parkeren in de Oranjelaan.

Met openbaar vervoer

Ons kantoor is ongeveer vijf minuten lopen vanaf het treinstation. U stapt dus uit op het treinstation en u loopt vervolgens richting het centrum. Binnen enkele minuten komt u bij een zebrapad, die steekt u over. Vervolgens heeft u gelijk aan uw linkerhand weer een zebrapad, die steekt u ook over. U loopt dan gelijk rechtdoor de Nassaulaan in; dus u gaat niet het centrum in. Ons kantoor is dan gelegen aan uw linkerhand.