ฉ  2015 Copyright Hondsrug Advocatuur
Arbeidsrecht

De arbeidsverhoudingen worden tegenwoordig steeds complexer. En, als het nu gaat om een oproepcontract, een arbeidscontract met een uitzendbeding of een arbeidscontract voor bepaalde tijd over voor onbepaalde tijd, zodra er een arbeidsconflict ontstaat of dreigt te ontstaan, is goed advies over uw rechtspositie en eventueel te nemen acties van groot belang: zowel voor werknemer als voor werkgever.

Onze advocaten kunnen u op dit rechtsgebied met steeds weer nieuwe regelgeving deskundig adviseren en begeleiden.

In veel gevallen kan een arbeidsconflict in onderling overleg worden geregeld: onze advocaten voeren stevige onderhandelingen om tot een oplossing te komen, zodat een vaststellingsovereenkomst kan worden opgesteld of -zo nodig- alleen nog een zogenaamde pro forma procedure bij de kantonrechter hoeft te worden gevoerd. Maar wanneer dat nodig is, deinzen onze advocaten natuurlijk ook niet voor een procedure terug.

Onze advocaten treden zowel op voor werknemers als werkgevers en hebben de kennis in huis, die nodig is om goede juridische hulp en begeleiding te geven. Dus: als u met een arbeidsprobleem zit, maak dan gerust vrijblijvend een afspraak voor een ori๋nterend gesprek met ้้n van onze advocaten.